VVD NUENEN C.A. VOOR DE DOENERS

SPREEKUUUR VVD Nuenen c.a. 

Betrokken inwoners komen steeds vaker inspreken bij commissie- en raadsvergaderingen. Raadsleden zijn gekozen door de inwoners van Nuenen c.a. en zij moeten de wensen en bedenkingen van de inwoners meenemen in de besluitvorming. Het VVD spreekuur, elke maand op de maandag voorafgaand aan een raadsvergadering in de villa van het gemeentehuis draagt hier ook aan bij. De VVD fractie stelt uw input zeer op prijs.

Raadsvergadering
Donderdag 21 februari a.s. is de eerstvolgende raadsvergadering met als belangrijkste agendapunten: Centrale voorzieningen Spelen en bewegen; Vervolgstappen Klooster; Bestemmingsplan Luistruik.

Het veelomvattende raadsvoorstel Structuurvisie Nuenen Zuid komt voor besluitvorming, naar verwachting, op de agenda van de raadsvergadering van 28 maart a.s.
Met als belangrijk punt de huidige locatie van nieuwbouw sporthal De Hongerman, en de locatie voor Stichting woongroep de Mijlpaal. De structuurvisie maakt veel los bij alle betrokkenen in Nuenen-Zuid.

Luistruik
Bij de commissiebehandeling van bestemmingsplan Luistruik hebben de rector van het Nuenens College en 2 bewoners van de Luistruik ingesproken. Mede om die reden heeft de VVD fractie een toezegging gevraagd aan de wethouder om een afspraak te maken met de bewoners om de grootste zorgen, die er leven, weg te nemen. Inmiddels heeft dat gesprek plaats gevonden. De uitkomst van dit gesprek nemen wij mee in onze besluitvorming.

Het Klooster
is een ‘boeiend’ dossier. Wel of geen professioneel theater? Is het verhuizen van de bibliotheek de oplossing? Wat moeten we doen om voor het Klooster een sluitende exploitatie te krijgen? Op die vragen heeft de VVD fractie nog geen overtuigend antwoord.
Laten we blijven Spelen en Bewegen en dat gaan doen met de jeugd bij de Pastoorsmast. Daar worden zij en wij blij van!

En de VVD …. Wij staan niet tegenover elkaar, maar naast elkaar.
Wij willen er zijn voor de doeners.


Gaby Scholder, Hans Spijkerman, Judith Tesser

Fractie

pastedGraphic.png Nuenen c.a.

LEVE DE DOENERS