LEVE DE DOENERS

De campagne voor de Provinciale Staten Verkiezingen 2019 is in volle gang. Het zal u niet ontgaan zijn dat er borden voor de campagneposters in Nuenen c.a. staan. Hierop vindt u dit keer geen poster van onze kandidaat Gaby Scholder #12, maar van een doener: Toon – ondernemer. De VVD bedankt in de persoon van Toon alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de Samenleving.

Toon Rooijackers – Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Een mensen-mens en ondernemer pur sang. Het bedrijf dat Toon bijna 40 jaar geleden is gestart is gegroeid naar een middelgrote onderneming. Dit familiebedrijf, waar Toon nog steeds adviseur is, is dertien jaar geleden overgegaan naar zijn drie zonen. In de vrije tijd die Toon had tijdens zijn werkzame leven heeft hij tientallen jaren verschillende bestuursfuncties vervuld binnen Nuenense paardenverenigingen. Ongeveer elf jaar geleden heeft Toon met enkele personen de Voedselbank Nuenen opgericht. Binnen deze organisatie is Toon nog steeds een actief bestuurslid. Ook is Toon een aantal jaren bestuurslid geweest van Vrienden van De Akkers (verpleeghuis). Binnen deze Stichting zet Toon zich in voor het werven van fondsen t.b.v. activiteiten en materialen die het welzijn van ouderen bevorderen. Het betreft altijd zaken die niet door de Archipel betaald worden. In de Stichting Doctors for Mozambique is Toon nog steeds actief. Dit is een Stichting die fondsen werft om talentvolle jongeren uit dorpen in Mozambique te laten studeren voor arts. Dit gebeurt onder zeer strikte voorwaarden.

De VVD bedankt in de persoon van Toon ook alle andere zeer gewaardeerde vrijwilligers die een belangeloze bijdrage leveren aan de Samenleving!

Gaby Scholder, kandidaat VVD Provinciale Staten #12

Leve de doeners