Judith Tesser

Judith is geboren en getogen in Nijmegen, getrouwd met Frank en inmiddels  zo'n 25 jaar met veel plezier wonend in Nuenen.

In het dagelijks leven

Judith is gespecialiseerd in de technologiesector, en is als communicatie regisseur betrokken bij diverse innovatieve projecten in de Brainport regio. Ze heeft een brede interesse. Is sportief, ze golft (competitie) bij golfclub De Gulbergen; is creatief, ze schildert; en actief voor de Nuenense gemeenschap - organiseert vanuit de Nuenense rotaryclub samen KunsT met een grote T.

Waarom VVD Nuenen
Judith: "Mijn interesse in politiek begon met nieuwsgierigheid. "Wat gebeurt er nu eigenlijk echt? En wat in de Nuenense politiek in het bijzonder. Het past niet bij mij om te roepen vanaf de zijlijn. Meedoen is dan een logische stap. Ik ben liberaal. 

Nuenen is toe aan een frisse wind. Wat we nodig hebben is een open, transparante bestuurscultuur. Daarvoor is verregaande samenwerking nodig. We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar moeten wel begrip hebben voor elkaars standpunten en beslissingen kunnen uitleggen. Die cultuurverandering, daar zet ik me 100% voor in."

Sinds 1 november 2019 ben ik fractie voorzitter.