Lars van Roosmalen


Ik ben Lars van Roosmalen, 29 jaar oud. In 2015 ben ik getrouwd met Bo. Wij zijn in datzelfde jaar als een van de eerste bewoners in Nuenen-West komen wonen.
 
In het dagelijks leven
Ik ben werkzaam als Manager Operations in de Elektrotechniek in Nijmegen. Dagelijks ervaar ik aan den lijve hoe belangrijk het is om onze bereikbaarheid goed te houden. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, eten met vrienden, film kijken en probeer ik alle formule 1 wedstrijden te volgen - zeker nu Max Verstappen het zo goed doet
Waarom VVD Nuenen?
Ik was al VVD-lid voordat ik in 2012 in Nuenen kwam wonen. Zoals veel mensen zullen herkennen, zie je om je heen zaken die beter of anders kunnen of juist behouden moeten blijven. Ik vind het dan ook logisch om me hiervoor in te zetten en ben daardoor actief geworden in de lokale politiek. Als burgercommissielid van de Commissie Samenleving zet ik mij ervoor in dat ons mooie Nuenen alleen nog maar fijner wordt om in te wonen, te werken en te recreƫren. Goede zorg, onderwijs en bereikbaarheid horen hier vanzelfsprekend bij.