Toos Solleveld

Telefoon   040 2837832 / 06 40289521

Adres:                    Prunuslaan 1

                                5671BV Nuenen


Ik kom oorspronkelijk uit Apeldoorn. Nuenen ken ik al sinds 1972 omdat mijn zus hier woonde. Logisch dat mijn man Ton en ik kozen voor Nuenen toen wij in 1984 voor Philips naar het zuiden moesten verhuizen. 
 
In het dagelijks leven
Na een werkzaam leven bij Philips in diverse functies en sectoren geniet ik nu van het wonen in ons fijne dorp Nuenen. Ik hou van sport, en golf bij de Gulbergen. Ik hou van zingen, samen met anderen organiseer ik de Liederentafel in Schafrath. Als vrijwilliger heb ik diverse bestuursfuncties bekleed. Ik ben voorzitter geweest van diverse commissies en maakte deel uit van het bestuur van de golfclub. Ook ben ik voorzitter geweest van de buurtvereniging Lissevoort. Sinds een aantal jaren ben ik secretaris van de VVD Nuenen.                                                               
Waarom VVD Nuenen?
Nederland is een land van verenigingen. En verenigingen kunnen niet zonder vrijwilligers en bestuurders. Toen men mij benaderde om secretaris van de VVD Nuenen te worden heb ik ja gezegd. Ik vind het namelijk belangrijk dat politieke partijen goede besturen en een behoorlijke achterban hebben. Die kunnen immers zorgen voor goede politieke vertegenwoordigers en hen direct aanspreken op hun functioneren. De VVD Nuenen is een open partij met oog voor het lokale, dat spreekt mij aan en ik draag daar graag mijn steentje aan bij.